Nederlands

Painting holiday's Atelier-Mediterraneo

De trend voor 2019: Have a nice fall: Sipping hot cider, peeping and stomping autumnal leaves...it’s no wonder people are falling for fall getaways.This is a journey with lots of vararity in activities, like painting en-plein-air, winetasting, art galleries and musea, nature, gastronomical and creating nice moments together. Ofcourse you can also relax at the beach. 
Did you know that painters like Chagall, Picasso or Max Ernst, the artists of the great screen like Ava Gardner, Chaplin, Liz Taylor, Orson Welles and writers like Hemingway made Palamós, Begur and s ' Agaró a source of inspiration of their work?

Who ?
"Ik heb genoten van deze fijne groep. Bedankt voor jullie goede zorgen en vrolijke noot. Graag tot volgend jaar!" José (2018)
 
"Afwisselend, hele mooie schilderplekjes, een goede verdeling van activiteit en rust. Veel gezien en beleefd. Geweldig voor herhaling vatbaar en ga zeker weer mee volgend jaar" Mieke (2018)

"De afgelopen 5 jaren waren geweldig. Telkens is het programma aangepast. Dit jaar was de Villa met zijn ruimte en uitzicht geweldig. De schilderlocaties nog afwisselender en idillischer. En met jullie begeleiding een echt feest" Maria (2018)
 
 Martine, je hebt ons een fantastische week bezorgd. Mijn complimenten voor de tijd en plezier die je in de reis gestoken hebt !" Jan (2017)
 
"Voor herhaling vatbaar. Leuk afwisselend programma, ook voor niet-schilders" Alda (2017)

"Alle vakanties van de afgelopen 4 jaar waren verschillend maar heel fijn. Dit jaar misschien wat afwachtend maar het overtrof alles op elk onderdeel. Maar bovenal jullie geweldige inzet om er iets onvergetelijks van te maken"  Hans (2017)

"Ik vond het fantastisch en ga volgend jaar weer graag mee !! "Agnes (2017)


The Program

Kunst en Cultuurvakantie 7 t/m 14 september en 21 t/m 28 september 2019

We bezoeken onder andere de bekende Dalí-driehoek: Cadaqués - Castell de Galá - Figueres. Onderweg bewonderen we het surrealistische landschap dat de inspiratie was voor vele werken van Salvador Dalí. 
We sluiten begin september aan bij Fira d'Indians in Begur. Elk jaar wordt in het schilderachtige oude centrum van Begur dit Cubaanse festival groots gevierd. 
We bezoeken het onlangs geopende DOR museum dat schitterend op een heuvel boven de stad Girona is gelegen en schilderen in de meest práchtige baaien en middeleeuwse dorpjes aan de Costa Brava. Ook genieten we van de lokale gastronomie. Zoals de beroemde ansjovis van L'Escala.

Kunst en Cultuurvakantie 5 t/m 12 oktober 2019 (VOL)

Verleng je zomer met een Été Indien of Indian Summer. Dit is dé trend komend jaar en de periode tot half november waarin het nog zomerachtig weer kan zijn, en zéker in Spanje! Het is zonnig en de luchten zijn blauw, maar tegelijkertijd verkleuren de blaadjes mooi oranje/rood aan de bomen.  Ideale temperaturen, zelfs die van de zee, het strand en het zwembad.... het summum voor een schilder!
De maand oktober staat in deze regio in het teken van de Gastronomie. In diverse omliggende dorpen worden de geheimen van de lokale keuken gepresenteerd. De restaurants en tavernes bereiden met de beste producten van de aarde en de zee de seizoensgebonden gerechten en originele tapas. Dit uiteraard vergezeld van een goed glas wijn. 
Uiteraard bezoeken we ook weer diverse musea en galeries. Maar het schilderen van het ruige landschap, de kust, de middeleeuwse dorpjes en het genieten aan de Costa Brava staat voorop.


   
Calella Palafrugell                             La Fosca
   
Fornells Monells
Our stay


Spanish villa


De inrichting:

De slaapkamers en badkamers

   

Práchtige baaien...Sa Tuna Begur 

Data


may/june 2018
 
More info or submitting: info@atelier-mediterraneo.nl or 0031 614453139

Transport

Het vervoer ter plekke is geregeld. Evenals de transfer van en naar het vliegveld Girona.

Costa Brava: de afstand van Eindhoven naar de Costa Brava in Spanje is zo'n 1400 km, via Frankrijk richting Barcelona (afrit 3 vanaf AP-7). 

Vliegen:    
We reizen in principe gezamelijk vanaf Eindhoven naar Girona Airport. Hierna is het een uurtje met de auto naar Begur. De vliegtickets regel je zelf online via
 Ryan Air (Eindhoven Airport).

 
 
Hasta la vista  !!

More info and films

http://ateliermediterr.blogspot.nl/

Calendar

2018

Agenda 2018
 
Atelier Mediterraneo
Rul 22
5591 TW Heeze
Phone: 040-2262311
Mobile: 06-14453139
info@atelier-mediterraneo.nl
© 2019 Copyright Atelier Mediterraneo, website by Cox IT Producties
Discover the artist in you