English

Catalonië is de ideale vakantie voor iedereen...

Ontdek Catalonië!

De gouden driehoek tussen Begur, Llafranc en La Bisbal d'Empordá is een van de meest uitzonderlijke stukjes van de Costa Brava. Alle schoonheid en afwisselend landschap op korte afstand van elkaar, van de middeleeuwse dorpjes tot de meest pure baaitjes. Geen massatoerisme. Ideaal voor een heerlijke kunst en cultuur, fiets en wandelvakantie. Iedereen kan zelf zijn favoriete vakantie samenstellen!

Costa Brava experiences!

Boek nu Casa de la Luna in Begur aan de Costa Brava en maak je vakantie compleet met unieke VIP treatments en experiences, zoals schilderen in een prachtige baai, een wijnproeverij, een spa, een ciderproeverij, een mountainbiketour, een spectaculaire 4x4 tocht door de Gavarres of een adembenemdende wandeltocht. 
 
Alle activiteiten worden op maat samengesteld:
een souvenir om nooit te vergeten!

Schildervakanties

Beleef Kunst- en cultuur aan de Costa Brava! Musea, overblijfselen uit oude culturen, middeleeuwse dorpen en vele culturele en feestelijke evenemente in elke plaats. Maar vooral ook de práchtige baaien en natuur!
Het surrealisme van Salvador Dalí vormt de rode draad tijdens deze bijzondere schildervakantie. Van Dali vind je vooral sporen in het mooie witte kustplaatsje Cadaqués, zijn vissershuis in Portllegat en in zijn museum en geboortestad Figueres. Ook bezoeken we het kasteel van zijn vrouw Gala in Púbol. Deze drie lokaties: Figueres, Púbol en Portllegat staan bekend als de Dalí-driehoek. 
We schilderen in de práchtigste verscholen baaien en in pittoreske dorpjes en genieten ondertussen van alles wat deze streek te bieden heeft! Meer info: kunstreizen

Fiets- en wandeltochten en gastronomie

Voor de sportievelingen is er veel te beleven. Wandel of fiets langs prachtige routes aan de kust. Menno begeleidt je door de heuvelachtige en ongerepte natuur en door pittoreske middeleeuwse dorpjes. Dat maakt Catalonië tot een sportieve topbestemming. 


Fietstochten:
We maken schitterende tochten over de Via Verde, door de vele Middeleeuwse dorpjes en langs de ruige kust. Je hoeft geen getraind lijf of een strakke koersbroek aan te trekken. De fietstochten zijn bedoeld voor de recreatieve fietser.
Girona is het walhalla van fietsminnend Europa. Niet voor niets dat alle toprenners hier hun thuisbasis hebben. Het milde klimaat het hele jaar door en het afwissellende landschap maken het tot een uitstekende fietsomgeving. In het prachtige Middeleeuwse centrum van Girona bezoeken we de winkel Bike Breaks (Carrer de les Olles). Hier vind je in de koers gebruikte tricots van toprenners die je voor een prikkie kunt kopen. 

 
Wandeltochten:
We maken prachtige wandelingen die ons langs de ruige kust voeren. We volgen de Camí de Ronda, lang geleden ontstaan door douaniers om smokkelaars in de kraag te grijpen op het moment dat ze smokkelwaar aan lande probeerden te brengen. Tegenwoordig zijn deze paden onderdeel van het lange afstand wandelpad, de GR92, die vanaf de Frans-Spaanse grensstreek loopt tot voorbij Tarragona.
Wij bevinden ons aan het wat ruigere deel van de kust van de Costa Brava. Dit gedeelte wordt gekenmerkt door veel rotspartijen met fenomenale uitzichten over de Mediterranee. We komen voorbij kleurrijke vissersdorpjes en kleine strandjes in verborgen baaitjes die alleen tevoet of per boot bereikbaar zijn. Voor meerdaagse wandeltochten doen we iedere dag een klein deel van deze prachtige route. En heb je na afloop nog niet genoeg gezien, kom je gewoon nog een keer terug.
Wandelschoenen gaan uiteraard standaard mee in je bagage.


 
Gastronomie:
In de pittoreske vissersdorpen worden de geheimen van de Catalaanse keuken bewaard. We bezoeken restaurants en tavernes met de beste lokale producten en de rijstvelden van Pals. We proeven van de meest heerlijke gerechten en originele tapas. Uiteraard vergezeld met een goed glas DO-Emordá wijn. Culinair genieten? Informeer naar de mogelijkheden.
 zeeëgels in Calella de Palafrugell

All-in verblijf bij Casa de la Luna in Begur (Costa Brava)

- Week (7 nachten)
- Weekend (3 nachten)
- Mid-week (3 nachten)
Deelname minimaal 4 en maximaal 8 personen bij Casa de la Luna met zeezicht!

Reserveringen

Bienvenido bij onze schilderweken en wandel- en fietsvakanties!

Reserveringen 2019 (VOL)

  • 7 t/m 14 september 2019 - kunst- en cultuurvakantie Costa Brava (Fira d'Indians Begur)
  • 21 t/m 28 september 2019 kunst- en cultuurvakantie (Indian summer)
  • 5 t/m 12 oktober 2019 - kunst- en cultuurvakantie (Gastronomie)

Reserveringen 2020

SCHILDER- WANDEL- EN FIETSVAKANTIES vanaf 4 april 2020 
Verblijf Casa de la Luna van 4 tot 8 prs. op basis van 2 personen op een 2-persoonkamer:
lang weekend (3 nachten) € 295,- p.p. 
midweek (3 nachten) € 295,- p.p. 
week (7 nachten) € 695,- p.p.
Inclusief:
verblijf - ontbijt - lunch - diner - vervoer ter plekke - transfer Girona Airport - begeleiding activiteiten - toeristenbelasting
Exclusief:
vliegtickets - entree activiteiten

Boekingen en reserveringen kunnen worden gedaan via:
info@atelier-mediterraneo.nl
of bel ons op 0031 614453139 
 
HASTA LA VISTA!!!


INFO EN RESERVERINGEN:

Atelier Mediterraneo
Rul 22
5591 TW Heeze
Telefoon: 040-2262311
Mobiel: 06-14453139
info@atelier-mediterraneo.nl
© 2019 Copyright Atelier Mediterraneo, website by Cox IT Producties | Casa de la Luna
Ontdek Catalonië!