English

Voorwaarden

U kunt kosteloos annuleren tot 2 weken voor de workshop of voor aanvang van de cursus. Annuleert of wijzigt u binnen 2 weken dan betaalt u de volledige prijs van de workshop of cursus.


Bij een onvoldoende aantal deelnemers kan Atelier-Mediterraneo de cursus of workshop annuleren. U hoort dit uiterlijk 2 weken van te voren. U krijgt in dat geval het door u betaalde bedrag vanzelfsprekend retour.

Voor alle workshops of cursussen ontvangt u een factuur die u binnen 14 dagen volledig dient te voldoen.

Indien de betaling niet binnen de op de factuur vermeldde termijn op de rekening van Mediterraneo is bijgeschreven, zien wij ons genoodzaakt om buiten het verschuldigde bedrag ook 10% van het factuurbedrag - met een minimum van E 25,- aan administratiekosten in rekening te brengen.

Voor de schildervakanties door Atelier-Mediterraneo - Atelier-Mediterraneo On the Move - gelden andere voorwaarden. Deze worden u bij de reservering apart toegestuurd.

Het atelier is vijftien minuten voor aanvang van een les, Masterclass, workshop of andere activiteit geopend. Eerder komen of langer blijven verstoort de voortgang van andere activiteiten in het atelier. Tien minuten voor het einde van de les wordt alles opgeruimd.

Gemiste lessen of delen hiervan zijn niet overdraagbaar en kunnen niet worden meegenomen naar een ander seizoen of activiteit.
De lessen (muv de Masterclass) kunnen wel worden ingehaald - in overleg - op een andere dag binnen hetzelfde cursusseizoen.

U bent voor eigen risico aanwezig in het atelier en kunt zelf maatregelen nemen om ongevallen te voorkomen.

Schade aan goederen en materialen, eigendom van het atelier of andere deelnemers, ontstaan door nalatigheid van de deelnemer is voor rekening van die deelnemer.

 

Agenda

Terugblik 2018

Agenda 2018

  • 6 januari van 13 tot 17 u expositie Masterclass Frans Manders
  • 8 januari 2019 start schilderlessen (14 lessen)
  • 7 t/m 14 september 2019 - kunst- en cultuurvakantie Costa Brava (Fira d'Indians Begur)
  • 5 t/m 12 oktober 2019 - kunst- en cultuurvakantie (Indian Summer)

  
  
  
 
Atelier Mediterraneo
Rul 22
5591 TW Heeze
Telefoon: 040-2262311
Mobiel: 06-14453139
info@atelier-mediterraneo.nl
© 2019 Copyright Atelier Mediterraneo, website by Cox IT Producties
Ontdek Cataloniƫ!